Sleva 10% na všechny jednorázové sady

Kdy jindy svým vlasům dopřát intenzivní péči než právě po létě. Kvůli ostrému slunci, častému namáčení a permanentnímu vysoušení mohou být vaše vlasy ve špatné kondici – oslabené, suché a lámavé. Pokud je správě neošetříte, pak nadcházející zimní období už jen dokoná dílo zkázy. Jestliže nechcete vlasy na jaro radikálně zkracovat a dávat je pracně dohromady pokračujte ve čtení. :-)

Různé druhy olejů na vlasy

 

1. BEZ OLEJE TO NEPŮJDE

Oleje neodmyslitelně patří ke kosmetickému světu a jsou nepostradatelnou složkou kvalitní vlasové péče. Pořiďte si i vy kvalitní vlasový olej, který vlasy vyživí, dodá jim správnou hydrataci a lesk. Navíc zabrání krepatění a elektrizování. Dejte přednost tomu, který je čistě přírodní, za studena lisovaný. Přesně takový můžete koupit na našem eshopu. Použití je velmi jednoduché. Malé množství oleje stačí jemně vmasírovat do vlhkých vlasů :-).

COCOCHOCO TIP:  Co takhle vyzkoušet vlasové sérum od COCOCHOCO, které obsahuje arganový a avokádový olej a svou třešňovou vůní Vám připomene letní dny? :-)


Produkt VLASOVÉ SÉRUM COCOCHOCO CHERRY BLOSSOM 50ML

2. ZAŘAĎTE MASKU

Minimálně jednou týdně použijte hydratační masku, která dodá Vašim vlasům vše, co potřebují. Dejte pozor na to, abyste použila takovou, která vlasům opravdu pomůže. Levné masky z drogerie, totiž vlasy často jen obalí silikonem, což jim spíše ubližuje a rozhodně je to nijak nevyživí. Kvalitní péče stačí použít malé množství a rozdíl poznáte ihned.


Ukázka vlasů po použití regenerační masky

COCOCHOCO TIP: Chcete na podzim nosit čepice a klobouky, ale bojíte se, splihlých vlasů? Pak pro Vás máme řešení! COCOCHOCO BOOST UP MASKA vlasy vyživuje a zároveň dodá objem! :-)
Produkt BOOST UP MASKA PRO OBJEM VLASŮ COCOCHOCO 500 ML

 

3. ZVOLTE SPRÁVNÝ ŠAMPON

Pokud máte lámavé a křehké vlasy, zaměřte se na to, jaký používáte šampon. Doporučujeme vybrat takový, který je speciálně určený pro poškozené vlasy a dopřeje jim tak i potřebnou hydrataci. Chybu neuděláte s žádným šamponem od COCOCHOCO. Po umytí nechoďte v žádném případě spát s mokrou hlavou, jinak se Vám už tak poničené vlasy ještě více polámou. Vlhko nesvědčí ani pokožce hlavy, která se může zapařit a začít svědit. Časté spaní s mokrými vlasy je i jednou z příčin nadměrného vypadávání vlasů. Proto vlasy vždy pomalu vysušte fénem s vlažným vzduchem.


Žena, která spí v posteli se suchými vlasy

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)