Hodnocení obchodu

4,9 124 hodnocení
Přidat hodnocení
5
120x
4
1x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.12.2019
Vše proběhlo velkou rychlostí k mé maximální spokojenosti
Avatar autora | 5.12.2019
+ Everything good, I used and loved the results! Hair straight and good smell :)

Avatar autora | 18.11.2019
- Byla bych pro, aby se dával malý vzorek třeba šamponu na následnou péči k vyzkoušení.

Keratin došel v pořádku, zabalen výborně, nikde nic potrhaného nebo znehodnoceného. Do balíčku bych dávala i návod.
Avatar autora | 4.10.2019
+ Dakujem pekne us to mam doma

Velka vyhoda
Avatar autora | 25.9.2019
+ Dáreček
+ Rychlé dodání
+ Bezkonkurenční
+ Spolehlivé

Jsem spokojená s tímto obchodem. Čistící šampon mě velmi mile překvapil vlasy po něm jsou hladké a vyčištěné. Zkoušela jsem keratin pure a měla jsem po něm krásné vlasy jako hřebíky,jen by určitě byla potřeba jej naaplikovat vícekrát aby mi vydržel.Ale měla jsem dost zničené blond vlasy 10xobarvené za dva měsíce tak mi to pomohlo.Co bych určitě doporučila nedávat si keratin přímo k hlavě ale třeba do úrovni uší může se tak pokožka opticky mastit. Nyní jsem si zakoupila sadu keratin originál jsem na něj zvědavá a dle recenzí by měl být silnější než je třeba Pure. A též jsem si koupila keratinovou masku aby keratin více vydržel no velmi se těším. O více zkušenostech sem určitě napíšu při dalším nákupu. Kdo uvažuje o koupi keratinu tak určitě neváhejte stojí to za to
Avatar autora | 21.9.2019
zboží přišlo v pořádku
Avatar autora | 4.9.2019
+ rychlé dodání
+ skvělá komunikace

Byl to můj první nákup. Chválím za rychlé vyřízení a dodání objednávky. Komunikace s obchodem je naprosto skvělá. V objednávce mi vytekl šampon, obchod ihned poslal nový. Nemám co vytknout :)
Avatar autora | 15.8.2019
+ Som spokojna

Avatar autora | 3.8.2019
- Tovar bol doruceny az do 7 dni neskoro...

Avatar autora | 2.8.2019
vše v pořádku
Avatar autora | 31.7.2019
S obchodom žiadny problém,len s produktom. Čo sa týka cocochoco keratín veľké sklamanie.
Avatar autora | 22.7.2019
Bola som zo všetkým spokojná,určite ešte časom využijem vaše produkty
Avatar autora | 13.7.2019
+ Bola som s rýchlym dodaním veľmi spokojná.

Avatar autora | 24.6.2019
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní zboží

Avatar autora | 11.6.2019
+ Výhodnejšie ceny pre kadernikov

Avatar autora | 10.6.2019
super doporučuji hezké lesklé vlasy
Avatar autora | 3.6.2019
- Vlasy boli zalepené a mastné
- Nefungovalo ako malo

Avatar autora (Administrátor) 29.3.2020
Dobrý den, dle popisu je zřejmé, že aplikace bohužel nebyla provedena správně. Pokud aplikujete keratin samostatně, doporučujeme držet se přesného postupu a rad uvedených na našich stránkách. S pozdravem www.cocochoco-keratin.cz
Avatar autora | 8.5.2019
Proste super
Avatar autora | 20.4.2019
+ Rychle dodanie

Avatar autora | 15.4.2019
Rychle a prijemne jedani

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 126

Tento web používá soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.