Hodnocení obchodu

4,9 132 hodnocení
Přidat hodnocení
5
127x
4
2x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
BR Avatar autora Barbora Rosikova | 13.1.2020
Superrychlý obchůdek,keratin jsem zakoupila již po několikáté,je tato výborná věc, takové krásné vlasy jsem měla naposled před odbarvováním.Nosim hustý melír a po použití tohoto keratinu a šamponu a kondicionéru mám vlasy jak panenka.Je nutné opravdu dodržet postup aplikace a nemýt 3 dny hlavu????moc děkuji,za ty peníze to opravdu stoji
Avatar autora Pavla Šimáčková | 13.1.2020
Avatar autora | 12.1.2020
seriozní a oveřenž obchod
OL Avatar autora Oksana Levycka | 12.1.2020
Avatar autora | 8.1.2020
Velmi doporucuju, vyborny servis a individualni pristup!
DH Avatar autora Daniela Holubová | 8.1.2020
Rychlé dodání
JS Avatar autora Jana Schartelova | 8.1.2020
Vše na jedničku, dekuji
LK Avatar autora Lenka Knížková | 8.1.2020
Rychlé dodání, vše v pořádku :-)
Avatar autora | 7.12.2019
Vše proběhlo velkou rychlostí k mé maximální spokojenosti
Avatar autora | 5.12.2019
+ Everything good, I used and loved the results! Hair straight and good smell :)

Avatar autora | 18.11.2019
- Byla bych pro, aby se dával malý vzorek třeba šamponu na následnou péči k vyzkoušení.

Keratin došel v pořádku, zabalen výborně, nikde nic potrhaného nebo znehodnoceného. Do balíčku bych dávala i návod.
Avatar autora | 4.10.2019
+ Dakujem pekne us to mam doma

Velka vyhoda
Avatar autora | 25.9.2019
+ Dáreček
+ Rychlé dodání
+ Bezkonkurenční
+ Spolehlivé

Jsem spokojená s tímto obchodem. Čistící šampon mě velmi mile překvapil vlasy po něm jsou hladké a vyčištěné. Zkoušela jsem keratin pure a měla jsem po něm krásné vlasy jako hřebíky,jen by určitě byla potřeba jej naaplikovat vícekrát aby mi vydržel.Ale měla jsem dost zničené blond vlasy 10xobarvené za dva měsíce tak mi to pomohlo.Co bych určitě doporučila nedávat si keratin přímo k hlavě ale třeba do úrovni uší může se tak pokožka opticky mastit. Nyní jsem si zakoupila sadu keratin originál jsem na něj zvědavá a dle recenzí by měl být silnější než je třeba Pure. A též jsem si koupila keratinovou masku aby keratin více vydržel no velmi se těším. O více zkušenostech sem určitě napíšu při dalším nákupu. Kdo uvažuje o koupi keratinu tak určitě neváhejte stojí to za to
Avatar autora | 21.9.2019
zboží přišlo v pořádku
Avatar autora | 4.9.2019
+ rychlé dodání
+ skvělá komunikace

Byl to můj první nákup. Chválím za rychlé vyřízení a dodání objednávky. Komunikace s obchodem je naprosto skvělá. V objednávce mi vytekl šampon, obchod ihned poslal nový. Nemám co vytknout :)
Avatar autora | 15.8.2019
+ Som spokojna

Avatar autora | 3.8.2019
- Tovar bol doruceny az do 7 dni neskoro...

Avatar autora | 2.8.2019
vše v pořádku
Avatar autora | 31.7.2019
S obchodom žiadny problém,len s produktom. Čo sa týka cocochoco keratín veľké sklamanie.
Avatar autora | 22.7.2019
Bola som zo všetkým spokojná,určite ešte časom využijem vaše produkty

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 134

Tento web používá soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.