Hodnocení obchodu

4,9 256 hodnocení
Přidat hodnocení
5
247x
4
3x
3
3x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.7.2017
spokojnosť s týmto obchodom
Avatar autora | 21.6.2017
+ ojedinělou nabídku zboží
- -

*možnost koupě keratinové kúry na domácí použití v menším množství *velmi rychlé dodání zboží *možnost výběru více možností dopravy *rozhodně doporučuji
Avatar autora | 27.5.2017
+ dobré zboží
- zatím žádné

nevím
Avatar autora | 20.5.2017
Se zbožím jsem spokojena objednavala jsem už stejný produkt jinde a dorazilo mi něco jiného takže jsem spokojená nebyla
Avatar autora | 16.5.2017
+ Rychlost
- Zadne

Vse vyborné. Spolehliva firma
Avatar autora | 8.5.2017
+ Je skvelé že ludia majú možnosť si objednat takéto produkty aj prostredníctvom internetu domov a nemusia chodit ku kaderníčke. Aj ja som sa ulakomila na tuto výhodu.
- Háčik je v tom, ze mnou objednaný Brazilsky keratín Gold nezapôsobil podla očakávaní. Aplikovala som všetko podla postupu a dala som si velmi záležať lenze vlasy s keratínom boli lepkave a ťažko sa fénom sušili. Co sa týka ich žehlenia, to bolo tiez náročne a vlasy vydržala rovné mozno pol dňa a potom sa mi uz od končekov začali skrúcat. Prvý dojem aj napriek tazkostiam pri zehleni a fenovani bol dobrý, lenže to dlho nevydržalo. Sice keratin vlasy vyživil a boli krasne leskle (vydržalo to asi 3 umytia) ale po dvoch umytí sú vlasy opat strapaté a krepovité ako moje povodné.

Obchod sa mi velmi pacil, produkty len tak ťahali oči na nákup. Ale druhý krat by som uz na takýto nákup nenaletela.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2021
Dobrý den, průběh aplikace, který popisujete, neodpovídá správnému postupu: vlasy po řádně provedené aplikaci by se neměly lepit, fénování vlasů by mělo probíhat stejně snadno, jako u mokrých vlasů a žehlit by se měly zcela suché, nikoli lepkavé vlasy. Provádíte-li aplikaci sama bez předchozích zkušeností a školení, doporučujeme shlédnutí videonávodů, dostupných na internetu. S pozdravem cocochoco-keratin.cz
Avatar autora | 24.4.2017
+ přehlednost stránek
+ komunikace
+ rychlost dodání
- nemožnost vyzvednout osobně zdarma

Avatar autora | 22.4.2017
+ Dobre ceny, oproti konkurenci
+ Bezproblémové doručení zboží
+ Komunikace s obchodem

Avatar autora | 22.4.2017
+ Vyber
+ Ceny
+ Kvalita

Avatar autora | 21.4.2017
+ Rychle dodani zbozi
- Zatim o zadnych nevim.

Zatim jsem nakupovala poprve, ale prvni dojem je dulezity, takze ostatnim doporucuji.
Avatar autora | 21.4.2017
+ Velmi ochotny pan na telefonu. Volala jsem mu snad 3x a vzdycky mi poradil a bez pocitu, ze bych ho otravovala. Takze velmi ochotny pristup k zakaznikovi, co tape v tom, co ovjednat. :)

Urcite doporucuji, jsou schopni vyjit vstric s cim potrebujete, pokud je to v jejich moci :)
Avatar autora | 18.4.2017
+ Dodání do druhého dne (pro mě jako majitelku kadeřníckého salonu velmi důležité)
+ Doprava zdarma
+ Kvalita produktů Cocochocho

S tímto obchodem spolupracuji již delší dobu a vždy maximální spokojenost.
Avatar autora | 18.4.2017
+ výběr z kvalitních produktů
+ rychlost dodání

Není co vytknout. Vše funguje jak má na 100%. Doporučuji.
Avatar autora | 18.4.2017
+ Zatím nejkvalitnější keratin který jsem v kadeřnické praxi vyzkoušela.

Mohu jen doporučit
Avatar autora | 16.4.2017
+ Zboží dorazilo v pořádku
+ Velmi rychlé dodání zboží
+ Dopravu jsem měla zdarma (objednávka vyšší než 2000 Kč)

Nakupovala jsem zde poprvé a vše proběhlo naprosto v pořádku. Nákupy zde doporučuji.
Avatar autora | 15.4.2017
+ Nakupuji opakovaně
+ Rychlé dodání
+ Skvělá komomunikace

Naprostá spokojenost
Avatar autora | 11.4.2017
+ Dobrá komunikace
+ Bleskové dodání objednávky
+ Kvalita nabízených produktů

Jsem velice spokojena, a proto obchod doporučuji ostatním zákazníkům.
Avatar autora | 10.4.2017
+ Cena,kvalita,rychlost dodání

Spolehlivý obchod,bleskové dodání,kvalitní zboží.

Stránka 13 z 13 , položek celkem: 258

Tento web používá soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.