Hodnocení obchodu

4,9 284 hodnocení
Přidat hodnocení
5
275x
4
3x
3
3x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.7.2018
+ Rýchlosť

Avatar autora | 29.6.2018
+ Rýchle dodanie, možnosť výmeny šampónu v sete za iný druh
+ Komunikácia
+ Kvalitné produkty
+ Spoľahlivosť

Som maximálne spokojná
Avatar autora | 12.6.2018
+ Kvalitný produkt

Vysoké poštovné
Avatar autora | 11.6.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky a doručení
+ Detailní popis výrobků + návod na aplikaci na stránkách

Avatar autora | 4.6.2018
+ rýchla/okamžitá komunikácia s predávajúcim
+ ochotne a okamžité odstránenie nedostatkov po ich zistení
+ prehľadná internetová stránka a výhodná ponuka produktov
+ rýchle dodanie (aj na Slovensko)

Mám zatiaľ len jednu skúsenosť s nákupom cez túto stránku a i keď mi prišla neúplná objednávka (chýbal jeden produkt), okamžite po skontaktovaní sa s predajcom mi ochotne odpísali a následne hneď bez problémov daný produkt zdarma zaslali a v krátkom čase dodali .
Avatar autora | 21.5.2018
- Na 1 den později přišel balíček . Nic víc .

Dobrý den . Balíček je výborný , keratin taky. Mám hezky vlasy . Nebarvim vlasy tak to úplně ideálně nejde je to jasný jako na barevný . Ale jsem spokojena ) Dekuji .
Avatar autora | 20.5.2018
zboží dorazilo včas a v pořádku
Avatar autora | 28.4.2018
Je to uzasny fakt doporucuji skvela vec
Avatar autora | 16.4.2018
Rychlé dodání
Avatar autora | 14.4.2018
+ Velmi rychlé a bezproblémové vyřízení. Příznivé ceny a ocenuji přehlednost web stránek. Určitě nenakupuji naposledy .

Avatar autora | 1.4.2018
+ Velice ochotní.

Avatar autora | 30.3.2018
+ Strašně rychlé a bezproblémové dodání

Volila bych balení spíše do krabiček a né do obálek s bublinkovou folii.
Avatar autora | 29.3.2018
+ rychlé dodání
+ osobní přístup

Avatar autora | 29.3.2018
+ Opravdu keratin ucinkuje ;-)) dekuji moc

Avatar autora | 27.3.2018
+ rychlé dodání
- nic

Avatar autora | 26.3.2018
+ Lepšie ceny ako na Slovensku

Avatar autora | 22.3.2018
Rychlost, spolehlivost a komunikace super!
Avatar autora | 20.3.2018
všetko prebehlo rýchlo a bez komplikacii
Avatar autora | 19.3.2018
+ Rychlost vyřízení objednávky.

Avatar autora | 9.3.2018
+ Skvělá komunikace
+ Objednávka byla ještě v den objednání odeslána.
- Žádné

Stránka 12 z 15 , položek celkem: 286

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné