Hodnocení obchodu

4,9 284 hodnocení
Přidat hodnocení
5
275x
4
3x
3
3x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Martina Havlíčková | 27.1.2022
Rychlé dodání zboží. Produkty používám opakovaně a jsem spokojená. Určitě doporučuji.
LA Avatar autora Lenka Adamcová | 26.1.2022
Vlasy hladší, lesklé.
L Avatar autora Lucy | 23.1.2022
Objednala jsem si keratin již podruhé ( pure ) a šampon anti yellow a musím říct, že super. Vlasy zbělaly díky šamponu a samotný keratin- no co dodat, říkám tomu zázrak pro vlasy ???? těším se na další objednávku ❣
VV Avatar autora Veronika Vondrackova | 22.1.2022
*****
S Avatar autora Silvie | 22.1.2022
Spokojenost
TK Avatar autora Tereza Kadlecová | 15.1.2022
Perfektní, mám hedvábně jemné a rovné vlasy.
HV Avatar autora Hana Vacková | 13.1.2022
Velká spokojenost. Po mnoha letech odbarvování mám vlasy opět lesklé a hladké až ke konečkům.
Avatar autora Lucie Černá | 9.1.2022
Doporučuji ❣ Tento keratin je skvělá věc, objednávám další ❤
M Avatar autora Martina | 6.1.2022
Dodání obratem, z vyzkoušených produktů mi nejvíce vyhovuje
RP Avatar autora Radka Poláčková | 30.12.2021
spokojená
IS Avatar autora Irena Sedlakova | 28.12.2021
Spokojena
H Avatar autora Hana | 27.12.2021
Spokojenost, rychlé doručení, kvalitní přípravek
D Avatar autora Dáša | 26.12.2021
V pořádku vše
D Avatar autora Dana | 26.12.2021
Jsem nadšená. Dlouho jsem o tomto produktu přemýšlela než jsem ho koupila. Už teď vím, že budu objednávat znovu.
DS Avatar autora Dagmar Stejskalova | 23.12.2021
Maximalni spokojenost
M Avatar autora Michaela | 18.12.2021
Úžasný produkt !!! Všem doporučuji ! Takhle nádherný vlasy jsem neměla nikdy ???? rychlé doručení, neskutečně kvalitní produkty, snadná aplikace kterou zvládnete doma úplně sami ! A to je co říct jelikož mám hrozně moc husté vlasy! Měla jsem strach že mi 100ml nebude stačit kvůli mé délce a hustotě vlasů, ale nebojte vystačilo to krásně a ještě trochu zbylo, pro ty co nemají tak husté a dlouhé vlasy to bude stačit i na víc použití ☺️
O Avatar autora Olga | 17.12.2021
Spokojenost
H Avatar autora Hana | 17.12.2021
Rychlost, kvalita
MG Avatar autora Marcela Gellnerova | 16.12.2021
Super produkt a rychlé dodání
JK Avatar autora Jana Kořínková | 16.12.2021
bez výhrad, služba perfektní, není co vytknout

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 286

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné