Hodnocení obchodu

4,9 154 hodnocení
Přidat hodnocení
5
147x
4
3x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.3.2021
Spokojenost, rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den Madlen, velice děkujeme za Vaší recenzi. Budeme se těšit na Váš další nákup :-) S pozdravem, Cocochoco
Avatar autora | 22.3.2021
Objednávka dorazila brzy a co se týče keratinu? Jedním slovem TOP. Obden jsem si musela žehlit vlasy,po keratinu nemusím žehlit vůbec, což mým vlasům rozhodně prospěje Já jsem spokojená a doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Jsme velice rádi, že Vám produkty od COCOCHOCO vyhovují :-) Budeme se těšit na další nákup :-) S pozdravem, COCOCHOCO
Avatar autora | 24.2.2021
+ Rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den Eriko, moc děkujeme za recenzi. Zboží expedujeme každý den, aby každý zákazník obdržel své zboží co nejdříve. S pozdravem Cocochoco. :-)
Avatar autora | 22.2.2021
+ Super komunikace.

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den Martine, velice nás těší, že jste byl s našimi službami spokojen :-) budeme se těšit na Váš další nákup. S pozdravem Cocochoco.
Avatar autora | 20.2.2021
+ Rychle dodání do 2 dnů.Již několikrát jsem objednavala.Celkova spokojenost s obchodem i výrobkem.Mohu jen doporučit.

Avatar autora | 19.2.2021
Velký výběr vlasových přípravků, rychlost dodání zboží
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, moc Vám děkujeme za recenzi. Snažíme se dělat vše proto, aby naši zákazníci byli spokojeni :-) S pozdravem, Cocochoco
Avatar autora | 29.1.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, moc děkujeme! S pozdravem, Cocochoco
Avatar autora | 2.1.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme Vám vše nejlepší v Novém roce! S pozdravem Cocochoco
Avatar autora | 14.12.2020
+ Rychlost dodání,komunikace

Skvělý výrobek brazilského keratinu. Zvládla hravě doma sama. Vlasy jsou po proceduře na první pohled lesklé,zdravé. Já mám cuchajici se vlasy,nyní bez problémů se dají učesat. Sice občas musím žehlit,ale už ne tolik jako dřív. Jeste jsem chytla supr cenu za komplet balíček s šampony a kondicionerem. Kdo ještě zvažuje koupí,ať neotali a jděte do toho. Díky moc
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi :-) S pozdravem Cocochoco
Avatar autora | 10.12.2020
+ Mega rychlost. Zboží mi bylo odesláno ještě v den objednávky.

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Snažíme se dělat maximum pro to, aby byli všichni naši zákazníci spokojeni, jako Vy. :-) Všechny objednávky zadané do 9:00 jsou odesílány týž den automaticky. V případě urgence, je možné odeslat ve stejný den i objednávku zadanou do 12 hodin. Mějte se krásně. S pozdravem Cocochoco
Avatar autora | 8.12.2020
+ Rychlost
+ Velký výběr
+ Kvalita

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Veroniko, jsme velice rádi, že jste spokojená a budeme se těšit do příště. :-) S pozdravem Vaše Cocochoco
Avatar autora | 11.11.2020
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Děkujeme za kladnou recenzi. S pozdravem Cocochoco.
Avatar autora | 10.11.2020
Super obchod, kvalitní zboží a rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Milá Evo, děkujeme Vám za milou recenzi. Expedujeme každý den, aby naši zákazníci dostali své objednávky co nejdříve. Jsme rádi, že vás rychlost dodání i kvalita našich produktů potěšila :-). S pozdravem Cocochoco.
Avatar autora | 30.9.2020
+ rychlé dodání
+ perfektní prudkty
+ skvělá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den Niky, děkujeme za recenzi a těšíme se na Vaše další nákupy. S pozdravem Cocochoco.
Avatar autora | 21.9.2020
+ Objednávka vyřízena v rychlém termínu.

Na keratin jsem slyšela spoustu kladných hodnocení z mého okolí. Sama za tak krátkou chvíli nejsem schopná posoudit, zda opravdu pomáhá, ale aplikace i týden po aplikaci velká spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Děkujeme za Vaší kladnou recenzi a věříme, že budete s naším produktem spokojená i nadále. Keratinové ošetření vydrží 3 - 4 měsíce v závislosti na typu vlasů a následné péči. Doporučujeme používat šampon a kondicionér, který je k tomuto ošetření přímo určený a dá se také zakoupit na našem webu. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@cocochoco-keratin.cz Hezký den Cocochoco
Avatar autora | 1.9.2020
- Zbytečně drahá záležitost.

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, prodáváme profesionální produkty, které jsou vyráběny podle přísných norem tak, aby poskytly kvalitní péči a zároveň byly šetrné k přírodě. Výrobní náklady jsou vyšší a jejich cena je úměrná kvalitě. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na tomto emailu: info@cocochoco-keratin.cz . S pozdravem Cocochoco.
KK Avatar autora Karolína Krejčová | 20.8.2020
Zboží velice rychle doručeno, mám kudrnaté velmi suché vlasy od žehlení i když používám různé kondicionéry a spreje pro ochranu před teplem. Po brazilském keratinu mám vlasy krásně lesklé a rovné, ušetřilo mi to čas strávený v koupelně. Mám vlasy dlouhé 75 cm a velice husté. Zachránilo mi je to před ostříháním. Určitě tento produkt dopručuji, aplikace je snadná.
Avatar autora | 15.8.2020
+ Rychlé odeslání
- Produkty nesplňují, co slibují

Avatar autora (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, vzhledem k tomu, že máme mnoho spokojených zákazníků nás překvapuje a mrzí Vaše negativní recenze. Kontaktujte nás prosím na tomto emailu: info@cocochoco-keratin.cz a pokusíme se věc vyřešit. S pozdravem Cocochoco.
BS Avatar autora Barbora Svobodová | 15.7.2020
Velmi Doporučuji!!! Měla jsem opravdu zničené vlasy. Tak akorát vzít nůžky a ostříhat je. Tento produkt mi je zachránil???? Doručení okamžité s vysvětlením. Po nanesení mám vlasy krásnější než kdy před tím. Používám doporučenou následnou péči pro delší výsledek a efekt. Nic lepšího jsem nemohla dostat do rukou. Děkuji, určitě v tom budu i nadále pokračovat. ????
Avatar autora | 14.7.2020
+ Rychlé dodání !!!!!

Spokojenost !

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 156

Tento web používá soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.