Hodnocení obchodu

4,9 180 hodnocení
Přidat hodnocení
5
173x
4
3x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Petra Kovářová | 14.6.2021
Spokojenost ????
K Avatar autora Kristýna | 10.6.2021
Jeden z mála produktů na trhu, který opravdu funguje. Jsem maximálně spokojená jak s obchodem, rychlým doručením i produkty. Rozhodně doporučuji :)
S Avatar autora Silvia | 10.6.2021
Maximalni spokojenost jak s obchodem tak i produktem.
N Avatar autora Naďa | 10.6.2021
Ahoj,používám už několik let a jsem moc spokojená. Doporučuji
H Avatar autora Hana | 7.6.2021
Obchod spolehlivý a rychlý!
JB Avatar autora Jarmila Brezinova | 6.6.2021
Jsem velmi spokojená s dodáním i výsledkem, doporučuji.
MP Avatar autora Monika Petrásková | 4.6.2021
Cocochoco je naprosto úžasný. Již po druhé jsem si objednala a nedám na tento produkt dopustit. Určitě doporučuji
R Avatar autora Rakd | 3.6.2021
Keratin super, krepaté vlasy jsou krásně hladké, po vyfoukání nemusím vůbec žehlit ani nijak upravovat. Zatím nevím, jak dlouho to vydrží, ale i kdyby jen 14 dní, tak to určitě stojí za to. Hezčí vlasy sem nikdy neměla.
Š Avatar autora Šárka | 27.5.2021
Bleskové dodání do druhého dne. Doporučuji.
E Avatar autora Eva | 24.5.2021
Vynikající, jako vždy :) nakupuji pravidelně.
PB Avatar autora Petra Brabcová | 23.5.2021
S nákupem jsem spokojená, doobjednávala jsem další balení pro dceru a obě jsme nadšené. Už jen aby to pár týdnů vydrželo
MJ Avatar autora Monika Janečková | 23.5.2021
rychlé dodání, keratin splnil očekávání, dcera spokojená vlnité vlasy má konečně rovné tak snad nějakou dobu vydrží ????
ZL Avatar autora Zuzana Lišková | 23.5.2021
Velmi
P Avatar autora Petra | 20.5.2021
Rychlé dodání, keratin je super, snadná aplikace i na doma a vlasy jsou krásně lesklé, moc díky ????
JR Avatar autora Jana Rengerova | 20.5.2021
Vše proběhlo bezproblémové a rychle. Produkt zatím spokojenost, vlasy po umytí se nezvlni, a jsou na omak hebké a lesklé. Zatím jsem myla 3x, tak uvidím..
A Avatar autora Anna | 17.5.2021
Jsem spokojená, nicméně vlasy se i tak trošičku kroutí, ale určitě je to lepší než normálně. Moc děkuji a určitě koupím znovu. :)
ML Avatar autora Miluše Lukáčová | 17.5.2021
spokojenost
U Avatar autora Ulka | 7.5.2021
VELMI SPOKOJENÁ
SH Avatar autora Silvie Horáková | 6.5.2021
Spokojenost
L Avatar autora Lucie | 6.5.2021
Nejlepší ????????????

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 182

Tento web používá soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.