Sleva 10% na všechny jednorázové sady

Pečujete o své vlasy co nejlépe, ale jejich kondice tomu nenasvědčuje? Možná stačí přestat dělat těchto 5 věcí :-)

1. Přílišné množství šamponu

I tak běžná činnost jako je mytí vlasů může vlasům ublížit. Šampon vlasy vyčistí, ale zároveň je zbaví i ochranného filmu. A proto bychom neměli používat více šamponu než je potřeba. K důkladnému smytí špíny a zbytků stylingových přípravků stačí přibližně půl lžíce kvalitního šamponu. Můžete zvolit například obnovující šampon od COCOCHOCO. Nezapomeňte před nanesením šampon vždy zředit vodou. 

Cocochoco after care

 

2. Žádný kondicionér

Aby se vlasy mohly důkladně umýt, šampon musí otevřít vlasovou kutikulu. Otevřený vlas je ale náchylný k mechanickému i jinému poškození. Po každém mytí, je tedy nutné použít kondicionér, který vlasy zase uzavře a poskytne jim potřebnou ochranu. Bojíte se, že ztráty objemu po použití kondicionéru? Zkuste profesionální kondicionér pro objem od COCOCHOCO.

Ceramide šampony COCOCHOCO

3. Drsné rozčesávání

Vlasy zbytečně netahejte ani nenatahujte, protože by mohly prasknout. Češte opatrně, pomalu a nezapomínejte hřebeny a kartáče pravidelně čistit, ať si vlasy a pokožku nezanášíte nečistotami.

4. Mnoho různých přípravků

Častou chybou v péči o vlasy je přehnané kombinování a vrstvení různých produktů. Pokud vaše vlasy nemohou dýchat pod nánosy všemožných olejů, krémů a sér je na čase zredukovat množství těchto přípravků. Ideální je vybrat jednu kvalitní značku a dopřát jí dostatek času na to, aby se účinky mohly projevit. Veškerou profesionální péči naleznete zde.

5. Vysoká teplota

Fénování a žehlení sice pomáhají vytvarovat vlasy, ale mohou se nich také nepěkně podepsat. Používejte nižší teploty a vlasy chraňte ochranným krémem. Náš tip: silk boost krém od COCOCHOCO. Pokud chcete mít vlasy zdravé, rovné a rychleji suché použijte brazilský keratin. Více o keratinu se dočtete zde.

Stop žehlení vlasů cocochoco

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)