Dárek kondicionér 250ml k brazilskému keratinu Pure 250 ml nebo 1000 ml

To, že je nutné používat kondicionér, víme všechny. V uspěchané době se ale stává, že na jeho použití nemáme čas a mnohdy také nechceme plýtvat vodou. COCOCHOCO přináší řešení ve formě bezoplachového kodicionéru. Ještě než Vám tuto novinku představíme, pojďme si shrnout, proč je používání kondicionéru důležité.

 

    

OCHRANA

Aby se vlasy mohly důkladně umýt, šampon musí otevřít vlasovou kutikulu - tento proces vypadá podobně, jako když se otevírají šupiny u šišky. Otevřený vlas je ale náchylný k mechanickému i jinému poškození. Po každém mytí, je tedy nutné použít kondicionér, který vlasy díky kyselému pH opět uzavře. Vlas je pak přirozeně chráněný před vnějšími vlivy.

    

ROZČESÁVÁNÍ

Pokud po umytí vlas neuzavřete kondicionérem, riskujete nepříjemné zacuchání a poničení. Kondicionér vlasy krásně uhladí a uzavře. Vlasy jdou pak snadno rozčesat a celkově se usnadní jejich úprava a odolnost vůči mechanickým vlivům.

     
ZDRAVÍ A LESK

Aby se vlas leskl, musí být hydratovaný a zdravý, jak to ale zařídit, když jsou vlasy dennodenně vystaveny nepříznivým vnějším vlivům? Právě použitím kondicionéru, který jim dodá potřebnou vláhu, kterou ve vlasech i uzamkne. Ty pak budou krásně lesklé a hebké.

Je zřejmé, že kondicionér je potřeba zařadit po každém mytí. Chcete mít neobyčejný produkt, který Vám ušetří čas a omezí plýtvání vodou, a tak s ním budete šetřit peníze i přírodu?

    

Vyzkoušejte COCOCHOCO bezoplachový kondicionér, který obsahuje za studena lisovaný avokádový olej, který vlasy okamžitě vyživí a dodá jim lesk a vláčnost. Stačí ho jen vmasírovat do jemně vlhkých vlasů. – A to je vše! :-)

    

S použitím COCOCHOCO HYDRO BOOST KONDICIONÉRU se můžete těšit na :

  • Jednoduché použití
  • Obrovskou dávku hydratace
  • Zdravé a lesklé vlasy
  • Ochranu před poničením
  • Žádné cuchání a krepatění
  • Voňavé a hebké vlasy

 

Vyzkoušíte naši novinku? :-)  Napište nám na na Facebooku či Instagramu