Dárek kondicionér 250ml k brazilskému keratinu Pure 250 ml nebo 1000 ml

Co je keratin a kde se získává? Jedná se o přírodní nebo chemickou látku? Jak vznikl pojem brazilský keratin? A co s ním mají společného ovce? :-)

 Přírodní nebo chemická látka?

Keratin je bílkovina, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Je to základní stavební složka vlasů a nehtů. Každý jednotlivý vlas je z 80 % tvořen právě keratinem a rovnoměrnost jeho rozmístění ve vlasovém váčku odpovídá za celkový vhled a kvalitu vlasů. Pokud je rozmístěn rovnoměrně, budou vaše vlasy rovné a pokud nerovnoměrně tak budou kudrnaté.

Bezva vlasy

Keratin používaný v kosmetickém průmyslu se získává hydrolyzací ovčí vlny. Tekutina, která při tomto procesu vznikne má zvláčňující, vyhlazující a zjemňující účinky, a proto se přidává do šamponů, masek a pleťových krémů.

Keratin z ovčí vlny

K tvarování vlasů se keratin začal používat v Brazílii. O brazilských ženách je známé, že se rády zkrášlují a jsou považovány za jedny z nejkrásnějších žen na světě. Kvůli vlhkému brazilskému počasí musely často své vlasy ničit žehlením a není tedy divu, že se tam stal okamžitě velmi vyhledávanou procedurou a postupně se rozšířil do celého světa.

Brazilský keratin je nechemické ošetření, které vlasy rovná a nijak je neničí. Poškozené vlasy ošetří a navrátí jim zdravý vzhled. Někdy se pojem brazilský keratin zaměňuje za chemické rovnání, které vlasy poškozuje. Je důležité věnovat pozornost tomu, jaký druh keratinu k rovnání použijete a zda se skutečně jedná o přírodní a bezpečný přípravek.

Brazilský keratin COCOCHOCO je vyrobený v Izraeli, která je považována za kosmetickou velmoc. K výrobě kosmetiky využívá nejnovější vědecké poznatky a distribuuje pouze přísně testované produkty nejlepší kvality.

Značka se zároveň snaží o celkovou udržitelnost výroby a používání co nejvíce přírodních produktů ve výrobcích. Žádný produkt značky COCOCHOCO není testován na zvířatech.

 

A KTERÝ BRAZILSKÝ KERATIN VYBRAT?

ORIGINÁL – brazilský keratin originál je základním typem brazilského keratinu, který firma COCOCHOCO uvedla na trh jako první. Hodí se pro všechny typy vlasů.

PURE – nabídka brazilského keratinu COCOCHOCO byla rozšířena o keratin PURE, který je vhodný pro slabé a lámavé vlasy, navíc obsahuje látky, které rozjasní blond odstín vlasů. Pokud máte jemné a velmi zničené vlasy nebo jste blondýnka, volte PURE.

GOLD – nejnovější typ keratinu s obsahem 24karátového zlata zaručí vašim vlasům oslnivý lesk. Chcete, aby byly vaše vlasy extra lesklé? Volte GOLD.

 

Všechny druhy našeho keratinu vydrží ve vlasech 3-4 měsíce a aplikují se stejným způsobem.