Dárek kondicionér 250ml k brazilskému keratinu Pure 250 ml nebo 1000 ml

Spokojené zákaznice jsou naší největší prioritou, a proto věnujeme celý tento článek Vašim nejčastějším dotazům.

Pro jaký typ vlasů je brazilský keratin COCOCHOCO vhodný?

Keratinové ošetření doporučujeme těm z Vás, které chtějí mít vlasy zdravé a rovné. Pokud si vlasy pravidelně ničíte žehličkou či je fénujete při vysokých teplotách, keratinové ošetření od COCOCHOCO by pro Vás mělo být jasnou volbou. Brazilský keratin je vhodný i pro ty z Vás, které mají vlasy poničené nebo suché. Hodí se jak pro barvené, tak i nebarvené vlasy. Už od první aplikace budou Vaše vlasy zdravé, lesklé a hlavně krásně rovné. 

Modelka s rovnými dlouhými vlasy

 

Je ošetření brazilským keratinem COCOCHOCO bezpečné?

Keratinové ošetření je bezpečné a přírodní. Keratin je základní stavební složkou pokožky, vlasů a nehtů a v lidském těle se tedy vyskytuje přirozeně. Pokud je ve vlasech keratinu málo jsou suché, zničené a krepaté. Dodáním keratinu do vlasů docílíte jejich obnovení a zregenerování. Keratinové ošetření nemění strukturu vlasů a neobsahuje formaldehyd ani jiné zdraví nebezpečné látky. Více o keratinu si můžete přečíst zde.

Modelka s neupravenými vlasy

 

Jak dlouho ošetření vydrží? Budou mé vlasy potřebovat nějakou speciální péči?

Keratinové ošetření vydrží 3-4 měsíce. Vlasy je potřeba mýt šamponem bez obsahu sulfátů, které by keratin z vlasů vymývaly. Některé bezsulfátové šampony mohou ale obsahovat jiné chemické látky, které keratinové ošetření naruší, a proto pro dosažení co nejlepších výsledků doporučujeme používat následnou péči od COCOCHOCO, která byla speciálně navržena tak, aby co nejvíce prodloužila dobu trvání aplikace a zanechala Vaše vlasy zdravé a krásné. Můžete si vybrat mezi klasickým bezsulfátovým šamponem nebo zvolit šampon s obsahem ceramidů.

Bezsulfátový šampon a kondicionér od COCOCHOCO
Ceramide obnovující šampon a condicionér od COCOCHOCO

 

Zvládnu si keratin aplikovat doma, a co budu k aplikaci potřebovat?

Keratin si zvládnete aplikovat i doma. Potřebovat budete COCOCHOCO čistící šampon, COCOCHOCO brazilský keratin, štětec, hřebínek, fén a žehličku na vlasy. Kompletní návod naleznete na našich stránkách zde, nebo také zde.

 

Jsou výrobky COCOCOCO testovány na zvířatech?

Etika ekologie a udržitelnost jsou pro nás zásadní, žádný z našich výrobků nebyl testován na zvířatech. Při balení objednávek používáme recyklovatelné materiály.

 

Máte další otázky? Napište nám na Facebooku či Instagramu :-)