Sleva 10% na všechny jednorázové sady

V zimním období jsou vlasy vystaveny extrémní zátěži. Mráz, vítr, čepice a přecházení z tepla do zimy jim vůbec nesvědčí. Jak je tedy krásné a lesklé i v takto nepříznivých podmínkách?

1. Vyživujte zevnitř

Jídelníček má zásadní podíl na kvalitě vlasů. Dbejte na dostatečný přísun vitamínů a antioxidantů. Pravidelně si dopřávejte vejce, ryby, ořechy a různá semínka. Výborné jsou také zeleninové šťávy, které Vás zároveň ochrání i před nachlazením.

správný jídelníček, zdravé vlasy

2. Hloubkově regenerujte

Správná výživa je alfou a omegou krásných vlasů. Používejte pravidelně kvalitní masku, která dodá potřebné vitamíny a vlasy zpevní. Doporučujeme například prémiovou kašmírovou masku od COCOCHOCO, která má navíc úžasnou kokosovou vůni a vy se tak budete cítit, jako byste právě přijela z exotické dovolené. :-) Více o maskách se dozvíte zde.

kašmírová maska na vlasy cocochoco

3. Pozor na čepici

Šála a čepice dokáže v momentě udělat z vlasů vrabčí hnízdo. Čepici nasazujte opatrně a pouze na suché vlasy. Abyste zabránila elektrizování, používejte pouze výrobky z přírodních tkanin. Skvělou volbou je například bavlna či vlna. Pokud nosíte klobouk, volte větší velikost, ať Vám vlasy tolik neuplácne a nepřijdete o objem.

čepice na vlasech cocochoco

4. Používejte bezoplachovou péči

Abyste vlasy co nejvíce ochránila a zamezila třepení konečků, mějte vždy po ruce olejíček nebo vlasový krém. Pokud ještě neznáte COCOCHOCO bestseller diamond drops nyní je nejlepší doba jej vyzkoušet. Kromě výživy dodá vlasům oslnivý diamantový lesk!

diamod drops sérum na vlasy cocochoco

5. Ošetřete vlasy brazilským keratinem

Nejlepší prevencí před poničením vlasů je keratinové ošetření. Vaše vlasy budou vyživené, lesklé a krásně rovné po celou zimu. Více o ošetření se dozvíte zde.

zdravé vlasy cocochoco

 

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)