Sleva 10% na všechny jednorázové sady

Léto je pro většinu z nás tím nejkrásnějším obdobím v roce. V prázdninové pohodě, ale nesmíme zapomínat pečovat o své vlasy! Slunce, horký vzduch, chlor, mořská sůl a klimatizace dokážou i ze zdravých vlasů rychle vyrobit vysušené vrabčí hnízdo. Pojďme se společně podívat na to, jak poničení předejít. :-) 

1. Zakrývejte – Jednoduchý, ale vysoce efektivní způsob ochrany před slunečním zářením, je vlasy něčím zakrýt. Můžete nosit klobouky, kšiltovky, šály, šátky či široké čelenky – fantazii se meze nekladou. Výhodou této metody je, že kromě ochrany můžete vypadat i stylově. Co třeba vyzkoušet módní turban? :-)

2. Vyživujte – speciálně v letních měsících je potřeba vlasy pravidelně hydratovat a zásobovat vitamíny. Vyberte si jednu z našich masek a máte zaručené, že Vám na podzim nezůstanou oči pro pláč. Tip od COCOCHOCO je boost up maska, která vyživí a zároveň dodá objem, takže na letních selfies budete prostě neodolatelné. Jak správně používat masku se dočtete zde.

3. Oplachujte – Po každém koupání, ať už v bazénu, či v moři vlasy pečlivě opláchněte ve sprše. Čím dříve chlor či sůl smyjete, tím méně škody Vám ve vlasech stihnou napáchat.

 

4. Omezte žehlení - Vysoké teploty vlasům nesvědčí. Pokuste se alespoň přes léto, kdy jsou teplu vystaveny permanentně vynechat žehlení a fénovat chladnějším vzduchem. Pokud bez žehličky nedáte ani ránu vyzkoušejte keratinové ošetření. Vaše vlasy budou celé léto krásně rovné a zároveň chráněné před sluncem, slanou i chlorovanou vodou a po koupání rychleji uschnou. :-) Více o keratinovém ošetření se dočtete zde.

 

5. První pomoc – Ať se děje cokoli mějte vždy u sebe vlasový krém, který můžete kdykoli během dne vetřít do vlasů a tím je ochránit před škodlivým UV zářením. Vyzkoušejte COCOCHOCO Silk boost krém pro roztřepené konečky. Tento oblíbený produkt vlasy nejen ochrání, ale i posílí a krásně provoní, aniž by je zatížil. 

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)