Sleva 10% na všechny jednorázové sady

Aplikovala jste keratin od COCOCHOCO, po ošetření jste počkala tři dny bez mytí a nijak vlasy neupravovala a teď si chcete užít krásných a zdravých kadeří co nejdéle? Máte obavu, že by úprava vlasů ošetření narušila? Zde je 5 otázek, které nám klientky v této souvislosti nejčastěji kladou:

1. Mohu si po úpravě vlasů brazilským keratinem COCOCHOCO zaplést vlasy?

Ano! Vlasy si můžete upravit libovolným způsobem, nebojte se, vlasy se po umytí znovu vrátí do původního stavu. To znamená, že budou opět krásně rovné a hladké. :-)

Vlasy v copánku po brazilském keratinu

2. Mohu své vlasy vystavit slunci?

Samozřejmě. Keratin sám o sobě vlasy chrání před slunečním zářením. Pokud víte, že budete na slunci opravdu dlouhou dobu, mějte po ruce COCOCHOCO Silk boost krém, který můžete kdykoli během dne vetřít do vlasů a tím je stoprocentně ochránit před škodlivým UV zářením. Tento oblíbený produkt dodá vlasům okamžitou hydrataci a krásně je provoní. 

3. Mohu si vlasy natočit? 

Můžete. Vlasy se navíc budou mnohem snadněji upravovat. Vlny budou pravidelné a krásně lesklé, díky čemuž si lidé budou myslet, že jste právě navštívila profesionální kadeřnický salon. :-)

Vlasy natočené po keratinu

4. Mohu si nechat vlasy přirozeně uschnout?

Samozřejmě můžete. Pokud ale chcete, mít vlasy rovné jako první den po ošetření, doporučujeme je vyfoukat.

Vlasy po keratinu

 

5. Mohu si vlasy vyfénovat?

Rozhodně! Doporučujeme fénovat po každém umytí. Fénování pomáhá udržovat vlasy extra rovné, protože keratin působí teplem a výsledky pak zůstávají stoprocentní až 5 měsíců. Jen mějte na paměti, že častá tepelná úprava může vlasy vysušit, takže nezapomeňte na výživu a pravidelně používejte masku. Zkuste například luxusní kašmírovou masku od COCOCHOCO.

Kašmírová maska COCOCHOCO

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)