Sleva 10% na všechny jednorázové sady

Na trhu je nepřeberné množství vlasových masek, ale vybrat tu správnou bývá oříšek. Navíc účinky často nejsou valné a špatným výběrem vlasům spíše uškodíte. Nemluvě o tom, že Vás celý tento proces stojí čas a peníze. Pojďme se podívat na to, jak masku správně používat a kterou vybrat. :-)

Proč používat masku?

Životní prostředí má obrovský vliv na naše vlasy – klimatické změny, znečištěné ovzduší, špatná kvalita vody a různé stylingové přípravky vlasy oslabují a ubírají jim na přirozené kráse. V dnešní době je naprostou nutností používat vlasovou masku, která zajistí potřebnou hydrataci a výživu.

Jak masku používat?

Krok 1. umyjte vlasy šamponem – šampon funguje tak, že otevírá strukturu vlasu, aby se mohl co nejlépe vyčistit. Když masku použijete ihned po umytí všechny vitamíny a živiny se dostanou do vlasového vlákna.

Krok 2. naneste masku – maska nepatří na pokožku hlavy, ale do vlasových délek nebo do konečků. Nechte působit potřebnou dobu a důkladně opláchněte vlažnou vodou.

Krok 3. použijte kondicionér – kondicionér uzavírá vlasové vlákno, uzamkne tedy živiny dodané maskou uvnitř vlasu a ochrání ho před dalším poškozením.

A kterou tedy vybrat?

COCOCHCOCO nabízí 3 typy masek vyvinutých předními izraelskými vlasovými odborníky a ani s jednou neuděláte chybu.  Při výběru masky přihlédněte k typu, stupni poškození vlasů a také k tomu, jaký problém by maska měla řešit.

1. Keratinová maska ​​pro obnovu vlasů

Keratinovou masku zvolte v případě, že jsou vaše vlasy suché a velmi poškozené. Keratin, který je základní stavební složkou vlasů, dokáže už po prvním použití vlasy zregenerovat a zpevnit. Maska navíc dodá vlasům potřebnou hydrataci.  Při pravidelném používání se dočkáte zdravých a pevných vlasů. Používejte dle potřeby. Ze začátku doporučujeme nanést 2x týdně (v případě velmi poškozených vlasů po každém mytí) a až se vlasy dostanou do formy, stačí používat 1x týdně.

2. BOOST UP maska pro objem  

Pokud chcete oživit unavené a splihlé vlasy zvolte boost up masku. Maska vlasy rozzáří a dodá jim objem a lehkost. Masku můžete používat při každém mytí a užít si tak báječný pocit nadýchaných a lesklých vlasů.

3. Kašmírová maska pro pevnost a jemnost

Luxusní maska s obsahem kašmíru je vhodná pro všechny typy vlasů, zejména pro ty oslabené barvením.  Tato prémiová maska s úžasnou kokosovou vůní vlasy hloubkově regeneruje a zanechává je pevné, ale zároveň neuvěřitelně jemné a hebké na dotek. Používejte 1 – 2x týdně.


Všechny vlasové masky COCOCHOCO nebyly testovány na zvířatech, jsou bez SLS a parabenů a jsou vhodné i pro vlasy ošetřené brazilským keratinem COCOCHOCO.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)