Dárek kondicionér 250ml k brazilskému keratinu Pure 250 ml nebo 1000 ml

Blond barva vyžaduje správnou péči. Jak zařídit, aby Vaše vlasy zářily jako byste právě vyšla ze salónu? COCOCHOCO přináší 5 tipů, jak na to :-)

 

1. POUŽÍVEJTE VHODNÝ ŠAMPON A KONDICIONÉR

Základem správné péče je použití šamponu a kondicionéru, které jsou určeny speciálně pro blond vlasy. Kondicionér použijte po každém mytí, protože jen tak docílíte hydratovaných a uhlazených vlasů. Pokud chcete blond barvu udržet v perfektním stavu a redukovat žluté podtóny sáhněte po COCOCHOCO ANTIYELLOW šamponu a kondicionéru.

antiyellow kosmetika

 

2. ZAHOĎTE RUČNÍK

Ano, čtete správně, zapomeňte na froté ručník, který může vlasy poškodit a zanechat je krepaté. Po umytí vlasy pouze jemně vysušte bavlněným tričkem. Použitím měkké bavlny nepřijdou o svou přirozenou hebkost a měkkost.

 

3. NECHOĎTE SPÁT S VLHKÝMI VLASY

K blond vlasům bychom se měly chovat jemně a nepřehánět to s fénováním, ale v žádném případě nechoďte spát s mokrou hlavou. Nesvědčí to ani pokožce, která může začít svědit ani vlasům, které jsou za mokra náchylnější k poničení a mohly by se polámat o polštář.

cocochoco blonde

 

4. POŘIĎTE SI KVALITNÍ MASKU

Zejména odbarvené vlasy, potřebují extra péči. Dopřejte jim pravidelnou regeneraci a vyživte je minimálně 1x týdně maskou. Kvalitní maska dodá vlasům správnou míru živin a spolehlivě se postará o hydrataci. Speciální Anti-yellow maska navíc zatočí i s nevzhlednými žlutými odstíny. Další tipy naleznete zde.

 

5. ZASTŘIHUJTE KONEČKY

Přírodní i odbarvené blond vlasy, bývají křehčí a tenčí, a proto i vice náchylné ke třepení. Každých šest až osm týdnů je o 1-2 centimetry zastřihněte, tím předejdete rozsáhlejšímu poničení. Pokud chcete dobu zastřihování prodloužit, použijte COCOCHOCO krém na roztřepené konečky, který vlasy ochrání i před nebezpečným UV zářením.

cocochoco blonde

 

6. POUŽIJTE PĚNU

Chcete se rychle a efektivně zbavit žlutých tónů, ochránit barvu a vlasy vyživit? Pořiďte si COCOCHOCO Anti-yellow pěnu. Stačí nanést na vlhké vlasy a počkat pár minut. Vlasy budou opět zářivé a lesklé. Tento malý zázrak by neměl chybět v koupelně žádné (pravé) blondýnky. :-)

antiyellow pěna

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)