Sleva 10% na všechny jednorázové sady

1. uzdraví poničené a suché vlasy - ať už jsou Vaše vlasy oslabené zesvětlováním, barvením, a nebo máte od přírody suché vlasy, keratinové ošetření zajistí jejich maximální regeneraci a obnovu.

2. dodá oslnivý lesk - vlivem chemických procesů a znečištěného ovzduší přichází naše vlasy o svůj přirozený lesk a sílu. Keratinové ošetření zvýrazní barvu a zanechá vlasy oslnivě lesklé. Pokud chcete docílit extra vysokého lesku, použijte COCOCHOCO GOLD.

3. odstraní krepatění - pokud jsou Vaše vlasy krepaté a vy je každodenně krotíte žehličkou či fénem, je pro Vás keratin naprostou nutností. Už žádné ničení vlasů vysokými teplotami. Brazilský keratin zanechá Vaše vlasy rovné a hladké.

4. ochrání před teplem - keratinové ošetření zajistí ochranu vlasů před sluncem, féném, kulmou i žehličkou

brazilský keratin, dlouhotrvající barva

5. zachová barvu - která z nás by nechtěla, aby naše vlasy vypadaly co nejdéle jako čerstvě obarvené? Zachovat stejný odstín vlasů delší dobu je, ale pěkný oříšek. V případě, že chcete, aby Vaše barva vydržela krásná co nejdéle, použijte brazilský keratin COCOCHOCO, který prokazatelně prodlužuje výdrž barvy.

6. zatočí s roztřepenými konečky – roztřepené konečky jsou noční můrou mnoha žen. I přes množství kosmetických produktů, které slibují jejich zacelení, musí mnoho z nás vlasy nakonec stejně ostříhat. COCOCHOCO keratin řeší problém roztřepených konečků preventivně, vlasy zpevní, zacelí a zachová jejich přirozenou vitalitu.

7. urychlí fénování – keratinové ošetření usnadní úpravu vlasů a jejich vysoušení. Místo dlouhého fénování a složitého stylingu si můžete v klidu přispat nebo využít čas k něčemu zábavnějšímu.

Zacuchané a suché vlasy

8. usnadní rozčesávání – s keratinem COCOCHOCO nehrozí žádné zacuchávání, vlasy budou navíc měkčí a poddajnější, a bude se s nimi dát celkově lépe pracovat. Vytvořte zajímavý účes a pošlete nám fotku :-)

9. narovná vlasy – keratinové ošetření COCOCHOCO je čistě přírodní, a proto narovná vlasy bez jakéhokoli poškození a změny jejich struktury.

10. zanechá vlasy hedvábné – kdo by nechtěl mít sametově hebké, hedvábně jemné, hladké a zároveň zdravé vlasy? Díky brazilskému keratinu se tento sen každé ženy stává realitou.

Brazilský keratin COCOCHOCO 

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru nebo nás sledujte na Facebooku či Instagramu. Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. :-)